KOCAELİ / İZMİT - 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

75.Yıl cumhuriyet ortaokulu meslek tanıtım günleri kapsamında okulumuza eczacılar odası gençlik eğitim birimindeki eczacılar Gizem Gürgen ve Bilal Yüzgül tarafından eczacılık mesleği tanıtılmıştır. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Mrt

75. Yıl cumhuriyet ortaokulu rehberlik servisinin düzenlediği lise tanıtımları kapsamında yapılan etkinlerimizde bu kez Şehit Özcan Kan Fen Lisesine gezi düzenlenmiştir. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrenciler

75. Yıl cumhuriyet ortaokulu rehberlik servisi tarafından düzenlenen meslek tanıtım günleri başlamıştır. İlk meslek tanıtım günümüz 21.02.2024 Çarşamba günü Diş hekimi Deniz Başaran ile başlayacak olup diğer misafirlerimizle de uygun zamanlar planlayıp tanıtımları gerçekleştirmek niyetindeyiz. Bu çalışmalarla öğrencilerimize kendi kariyerlerini planlama onlara ufuk açma geleceklerine doğru yön verebilmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Katkı sunan tüm öğretmenlerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Yıldız Erkek hentbol takımı 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan, Kocaeli ilinde düzenlenen Hentbol Birinciliği Müsabakalarında 4.lük derecesinde başarı elde etmişlerdir.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.