KOCAELİ / İZMİT - 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

2024-2025 ÖĞRENCİ KAYITLARI

2024-2025 ÖĞRENCİ KAYITLARI 08.07.2024 Tarihinden itibaren başlayacaktır. kayıt için gerekli belgeler; Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi, Aile Nüfus Kayıt Örneği (Adres Bilgileri Raporu) ve Elektrik, Su, Doğalgaz faturası ve velinin çalıştığı yerde öğrenciyi kayıt yaptırmak istemesi durumunda da çalışma veya işyeri belgesi.

Ayrıca geçen sene ana sınıfına gidip bu sene de öğrencisini ana sınıfına vermke isteyen velilerimizin tekrar kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Geçen sene ana sınıfnda olan öğrencilerimiz bu sene ana sınıfımızda yer kalırsa 2.defa ana sınıfına kabul edileceklerdir. Bu nedenle mağduriyet yaşanmaması adına tekrar ana sınıfı düşünen velilerimizin diğer okulların ana sınıflarına kayıt yaptırmalarında fayda olacaktır. Kayıtlarda öncelik sıramız daha önce hiç ana sınıfına gitmemiş ve bir sonraki sene 1.Sınıfa başlayacak olan öğrencilerdir (Yaş sıralaması, kardeşi ilkokulda olan öğrenciler, çalışan velilerin öğrencileri, kız erkek sayıları, önceki yıl aidat ödemesi yapılıp yapılmadığı  vs.). Aynı şekilde ana sınıfnda yer olup kayıtları tekrar alınacak olan öğrenciler için sabahçı/öğlenci durumları öncelik sırasına  göre kurayla belirlenecektir....

Yayın: 05.07.2024 - Güncelleme: 09.07.2024 14:48 - Görüntülenme: 99